U bent uitgelogd.

Als u een gebruikersaccount heeft, worden uw klant- en bestelgegevens voor u bewaard. Dit doen wij voor uw gemak. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.
U kunt een account maken tijdens het bestelproces. Voordat u om uw adresgegevens gevraagd wordt, heeft u de mogelijkheid een account te maken, zodat u uw gegevens maar één keer hoeft in te vullen.
 

Gegevens wijzigen

Wilt u uw adresgegevens aanpassen? Dat kan tijdens het bestelproces. U kunt dan uw huidige adres gebruiken, of uw adresgegevens aanpassen met de knop "aanpassen" boven uw gegevens.


Gegevens verwijderen

Heeft u een account en u wilt deze verwijderen? Mail dan naar info@vanhilst.com en vermeld a.u.b. het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd. Wij verwijderen dan uw gegevens.

Eenvoudiger bestellen

Met een account in onze webwinkel heeft u niet alleen uw naam- en adresgegevens opgeslagen. U heeft ook uw eerder gekochte producten netjes op een rijtje en u kunt uw bestellingen terugzien.
Nieuw is ook de functie "Favorieten", waarmee u een lijst kunt aanleggen van artikelen die u regelmatig bestelt of misschien wilt gaan bestellen. Zodra u bent ingelogd, ziet u bij elk artikelen op de Meer-Info pagina de knop "Toevoegen aan Favorieten". Met deze knop kunt u een artikel toevoegen of verwijderen van uw lijst.