Bestellen met account

Bestellen kan met of zonder inlogaccount. Als u een account heeft, bewaren wij voor u naam- en adresgegevens. Dat scheelt weer een paar handelingen.

Wilt u liever bestellen zonder account? Dat kan net zo gemakkelijk.
 

U bent uitgelogd.

Als u een gebruikersaccount heeft, worden uw klant- en bestelgegevens voor u bewaard. Dit doen wij voor uw gemak. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.
U kunt een account maken tijdens het bestelproces. Voordat u om uw adresgegevens gevraagd wordt, heeft u de mogelijkheid een account te maken, zodat u uw gegevens maar één keer hoeft in te vullen.
Als u altijd met uw account bestelt, dan vindt u via de link "Mijn Account" (altijd rechtsbovenaan in beeld) al uw bestellingen en eerder gekochte producten.
 

Gegevens wijzigen

Wilt u uw adresgegevens aanpassen? Dat kan tijdens het bestelproces. U kunt dan uw huidige adres gebruiken, of uw adresgegevens aanpassen met de link onder uw gegevens.


Gegevens verwijderen

Heeft u een account en u wilt deze verwijderen? Mail dan naar info@vanhilst.com en vermeld a.u.b. het e-mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd. Wij verwijderen dan uw gegevens.


Koffie

Espresso
Biologisch
Voordelige koffie
Melanges
Single Origins

Thee

Zwarte thee
Groene thee
Kruiden en vruchten
Gearomatiseerde thee

Twinings thee

Merken

Walküre
Bunzlau Castle
Ritzenhoff
Bredemeijer
 

Bezorgen


Nederland € 4,95
Gratis vanaf € 49,95.
Belgie en Duitsland € 7,30
Gratis vanaf € 100,-
Frankrijk en Luxemburg € 13,30
Gratis vanaf € 100,-
 

Betalen


 

 

Klantenservice


Contact
Spaarkaart
Klachten
Webwinkel keur
Over Van Hilst Koffie en Thee
Winkelwagen
Mijn Account