Bunzlau CastleBunzlau Castle

Originele en traditionele patronen en designs komen samen in het servies van Bunzlau Castle. De dessins zijn heel goed te combineren met elkaar, wat het servies een bonte uitstraling geeft. Maar een set in één decor geeft weer meer rust. Ook is het leuk om bijvoorbeeld één grote schaal te combineren met neutraal wit of blauw.

In samenwerking met de importeur hebben wij nu een complete lijst van beschikbare artikelen. De lijst is vanaf juni 2017 fors uitgebreid.
Het servies van Bunzlau Castle is heel groot en divers. Er zijn meer dan 40 decors en daardoor duizenden verschillende artikelen.

Bodum

BodumBODUM® is van oorsprong een Deens familiebedrijf dat in 1944 in Kopenhagen werd opgericht.  Peter Bodum slaagde erin BODUM internationaal op de kaart te zetten dankzij zijn unieke concept: de ontwikkeling van producten die verregaand bouwen op doelmatigheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Nog steeds staat BODUM voor design en praktisch gebruiksgemak. Het bekendst is de klassieke cafétiere, of coffee press. Ook heeft BODUM de laatste jaren furore gemaakt met dubbelwandige glazen.

Ritzenhoff

Meer dan 280 gerenommeerde vormgevers uit de hele wereld ontwierpen voor Ritzenhoff: architecten, ontwerpers, kunstenaars, en ook striptekenaars, reclameontwerpers en illustratoren, binnenhuisarchitecten, theatervormgevers en beeldhouwers. Ze brengen allemaal hun eigen stijl, en door hun eigen werkwijzen een onuitputtelijke hoeveelheid ideeën in. Zo ontstaat bij Ritzenhoff een kleine encyclopedie van hedendaagse vormgeving op glas en porselein.

Ritzenhoff

 

Bredemeijer

BredemeijerBredemeijer is de Nederlandse maker van originele dubbelwandige theepotten. De ontwerpen zijn tijdloos; de materialen duurzaam. Sommige modellen gaan al decennia mee en hebben slechts kleine veranderingen ondergaan.

Nieuwe trends zijn de zachte natuurtinten, zoals taupe, olijf en roomwit.

Aanvullend heeft Bredemeijer een reeks accessoires en theefilters om het zetten van thee nog prettiger te maken. Dat is dubbel genieten.

Walküre

WalküreEigenlijk kent iedereen inmiddels het serviesgoed van Walküre. Aan het begin van dit milennium werden deze kopjes immens populair en menig grand café gebruikt ze nog steeds omdat ze kleurvast en duurzaam zijn.

Wat wij doorgaans kennen als Walküre kopjes is de serie Alta van Walküre. Dit zijn de kopjes met het ronde oor. Het design is herkenbaar aan het oortje en de ronde vorm. Klassiek en strak tegelijk.

NYNY is de lijn met het vierkante oor, waarin de ovale vorm van Alta terug te vinden is. Maar NYNY is verder recht en strak.

Van deze 2 series hebben wij kleine en grote kopjes in heel veel kleuren. De schoteltjes bestelt u apart want het is heerljk om te combineren!

 

En verder...

AdHoc - Drijvend thee-ei...hebben wij nog een mooie artikelen van diverse merken zoals het drijvend Thee-ei van AdHoc, en drinkbekers van Contigo.