Onderhoud

Jura Impressa J9 TFT Pure AluminiumVoor het onderhoud van uw Jura machine heeft Van Hilst Koffie en Thee een eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij u ook na uw aankoop van dienst zijn.

Doordat wij geautoriseerd zijn door Jura werken wij altijd met actuele informatie over de techniek van uw machine. Wij gebruik uitsluitend originele onderdelen en wij bieden u een prima garantie op elke onderhoudsbeurt.

Wat doen wij?

In onze technische dienst onderhouden wij volautomatische espressomachines van Jura. Wij onderhouden geen andere merken machines.

Contact

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw machine? Kijkt u eerst even bij de veelgestelde vragen voor meer informatie, en raadpleeg uw handleiding.
Kijk op de contactpagina voor meer informatie.

Servicetarieven

De prijs voor een onderhoudsbeurt wordt vooraf vastgesteld. Hoe dat werkt Leest u in het tarievenoverzicht.

 

Jura

Jura Swiss MadeOns bedrijf is door Jura Zwitserland geautoriseerd als Official Jura Service Partner. Dat betekent voor u dat uw Jura machine bij ons in goede handen is.

Jura Garantie 25 maanden

Heeft u een probleem met uw Jura en is uw Jura jonger dan 25 maanden? Dan heeft u mogelijk nog garantie. Neem contact op met Jura Nederland via 079 - 330 0790. Binnen de Jura garantieperiode wordt uw machine door Jura thuis opgehaald.

Jura reinigingstablettenWaar vindt u ons?

Onze technische dienst bevindt zich nabij het centrum van Nijmegen. Kijk bij contact voor meer informatie.

Onderhoudsmiddelen

Bestel uw onderhoudsmiddelen online via www.vanhilst.com.