Welkom

Van Hilst Koffie en Thee gaat verhuizen van winkel naar webwinkel. Wat dat allemaal voor u betekent leest u op deze pagina.

Sparen

Bij Van Hilst Koffie en Thee spaart u automatisch en vrijblijvend met elke bestelling. U hoeft daar niets voor te doen.
Meer hierover leest u op:
www.vanhilst.com/sparen/

Wij gaan verhuizen


Wij, Cor van Hilst en Michiel Hautvast - eigenaren van Van Hilst Koffie en Thee - hebben zeer drukke jaren achter de rug. De combinatie van webwinkel, fysieke winkel in de Moenenstraat en met name ook onze technische dienst, heeft ertoe geleid dat wij min of meer met handen en voeten gebonden waren aan ons werk. Bijna 20 jaar geen vakantie en eigenlijk dag in dag uit, continu verbonden met het werk, dat zorgt uiteindelijk voor een grote druk. We willen weer graag wat meer tijd en aandacht schenken aan onze families, vrienden en andere zaken die ook van belang zijn in het leven. Met de komst van de webwinkel zijn er nieuwe mogelijkheden voor ons ontstaan om, met wat meer rust, door te gaan met onze passie voor koffie en thee.

Na bijna 20 jaar verandert onze winkel in een webwinkel. Toch gaat het bedrijf verder met dezelfde kwaliteitsproducten. Wij verhuizen dus van winkel naar webwinkel. Op deze pagina kunt u lezen wat dat voor u betekent en kunt u al wat antwoorden op vragen vinden. Deze pagina wordt in de loop van de tijd aangevuld, mocht dat nodig zijn. Ook worden er in de winkel nieuwsbrieven verspreid.

Inmiddels zijn wij verhuisd.

Onze winkel in de Moenenstraat is gesloten. Heel veel artikelen vindt u in onze webwinkel. Mocht u daar vragen over hebben, of mocht u iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op.

Online gaan wij door

Vanaf 1 juni 2018 gaan wij onze online activiteiten uitbreiden. Onze webwinkel, die sinds 2005 bestaat, groeit jaarlijks erg sterk. Ook veel klanten uit de winkel maken er steeds meer gebruik van.
Boven de € 49,95 zijn er geen verzendkosten en onder dit bedrag vragen wij een bescheiden bijdrage voor de verzendkosten die wij immers ook moeten betalen. Veel klanten beginnen zich ook te realiseren dat parkeerkosten vaak hoger zijn.
Nagenoeg het hele assortiment is verkrijgbaar in onze webwinkel en soms zijn de prijzen lager, omdat de kosten van de webwinkel ook lager zijn in vergelijking met onze winkel in de Moenenstraat. We zijn erg blij met het succes van de webwinkel omdat wij op deze manier een bredere klantengroep kunnen bereiken.

Houdbaarheid koffie en thee

Uit reacties van klanten merken wij dat er vragen zijn over de houdbaarheid van koffie en thee. Via de webwinkel is het natuurlijk aantrekkelijk om een klein voorraadje aan te schaffen en dat scheelt verzendkosten.

  • Koffiebonen worden in gesealde verpakkingen verzonden die gesloten 12 maanden houdbaar zijn
  • Gemalen koffie wordt ook geseald verpakt en is 3 maanden houdbaar
  • Thee is in gesloten verpakking doorgaans 9 tot 12 maanden te bewaren.
 

Handig bezorgd door PostNL - u hoeft er niet voor thuis te blijven

Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd vanaf € 49,95.
Wilt u er niet voor thuis blijven? Dan is PakjeGemak van PostNL de handigste optie. U haalt het pakket op bij een PostNL locatie van uw keuze. Bijvoorbeeld in de buurt van uw huis of werk, of op de route onderweg naar uw werk. Bij het bestellen vult u dan eerst uw eigen adresgegevens in en vervolgens kiest u voor PakjeGemak en ziet u als eerste de PostNL-locatie bij u in de buurt.
Kijk op de website van PostNL voor alle locaties in Nijmegen of bij u in de buurt.

Heeft u wensen?

Mogelijk zoekt u een theemelange of ander product en kunt u die niet vinden? Of liet u speciaal iets mengen in de winkel? Laat het gerust weten bij uw bestelling of via de mail. In overleg is veel mogelijk.

Jura garanties - service en onderhoud

Heeft u een Jura machine en heeft u een vraag of klacht? Hier leest u waar u terecht kunt.

Jura 25 maanden Garantie

Als u een Jura machine koopt heeft u 25 maanden garantie op uw nieuwe machine. Is uw machine dus jonger dan 25 maanden dan kunt u daarop aanspraak maken. Bel 0900-BELJURA (0900-2355872) voor telefonische ondersteuning.

Uw Jura heeft onderhoud nodig

Is uw machine ouder dan 25 maanden en heeft u een vraag of klacht? Ook dan kunt u bij Jura terecht voor een eventuele onderhoudsbeurt, mocht dat nodig zijn. Bel 0900-2355872 of kijk op www.jura.nl.

Uw Jura heeft bij Van Hilst Koffie en Thee onderhoud gehad

Is uw machine bij ons in onderhoud geweest en heeft u een probleem? Mogelijk heeft u garantie op vervangen onderdelen. Jura Nederland neemt deze garantie van ons over, zodra onze winkel sluit.
Tot 16 mei blijft ook onze technische dienst geopend. Bel met 0850-656225 als u een vraag heeft.

Garantie op andere producten

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over een ander product, neemt u dan gerust contact op.

Cadeaubonnen

Heeft u een cadeaubon van Van Hilst Koffie en Thee en heeft u die niet meer kunnen inwisselen in onze winkel? Hier leest u wat u kunt doen.

Webwinkel Cadeaubon met ACTIECODE

 

Andere Cadeaubonnen van Van Hilst Koffie en Thee

Webwinkel cadeaubon

 

Cadeaubon

Alle Webwinkel-Cadeaubonnen hebben een actiecode, waardoor u deze cadeaubon ook in onze webwinkel kunt besteden. Heeft u een "algemene" cadeaubon van ons? Dan is deze mogelijk nog geldig. Natuurlijk kunt u deze dan in onze winkel besteden zolang wij open zijn.
Vanaf 1 juni zetten wij uw cadeaubon om in een Webwinkel-cadeaubon. Neem daarvoor contact op via de mail of telefoon.

Sparen

Bent u vaste klant en heeft u een spaartegoed opgebouwd? Dan blijft uw tegoed bewaard en spaart u gewoon door via de webwinkel. Zie ook www.vanhilst.com/sparen.

Bestel Online en Win een Jura D6Jura D6 actie

Wij vinden het leuk om voor onze klanten een Jura machine te verloten, als dank voor onze klanten. U kon zich in de winkel inschrijven maar omdat onze winkel nu gesloten is, kunt u zich hier inschrijven via deze link.

Dit zijn de actievoorwaarden:

  • Inschrijven voor de actie kan via deze link.
  • U bestel online in de periode van 1-06-2018 t/m 30-11-2018. Uw bestelnummer is uw lotnummer. (Hoe vaker u bestelt u meer kans u maakt.)
  • De Jura D6 wordt na 30-11 verloot en wordt in overleg thuisbezorgd.
  • U krijgt gewoon 25 maanden garantie op het toestel via Jura Nederland.
  • U ontvangt automatisch onze nieuwsbrief per e-mail. Dit is ook gewoon opzegbaar via onze website.
  • De gegevens die u in de winkel achterlaat worden alleen voor deze actie gebruikt en na de actie vernietigd. Ook als u wel inschrijft maar niet bestelt.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Koffie

Espresso
Biologisch
Voordelige koffie
Melanges
Single Origins

Thee

Zwarte thee
Groene thee

Twinings thee
Revolution Tea

Merken

Walküre
Bunzlau Castle
Ritzenhoff
Bredemeijer
 


Bezorgen


Nederland € 4,95
Gratis vanaf € 49,95.
Belgie en Duitsland € 7,30
Gratis vanaf € 100,-
Frankrijk en Luxemburg € 13,30
Gratis vanaf € 100,-

Betalen


Nederland
iDeal, Rembours, Vooruitbetaling per bank

België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg
Vooruitbetaling vooraf per bank

 

Klantenservice