Bestellen met account

Bestellen kan met of zonder inlogaccount. Als u een account heeft, bewaren wij voor u naam- en adresgegevens. Dat scheelt weer een paar handelingen.

Wilt u liever bestellen zonder account? Dat kan net zo gemakkelijk.
 

 
Visser Chocolade
 

Culinaire bonbons

bonbon van Visser ChocoladeNieuw in het assortiment zijn de bonbons van Visser Chocolade. Deze waanzinnig lekkere bonbons uit Zuid-Limburg met bijzondere smaakcombinaties zijn inmiddels een begrip.
En ze zijn niet alleen waanzinnig lekker maar worden ook op duurzame wijze geproduceerd.

Anders

Visser ChocoladeBij Visser Chocolade gaat men letterlijk heel ver. Want bij Visser Chocolade probeert men de dingen een beetje anders te doen.

Niet alleen wil men chocoladeproducten maken die echt lekker zijn (culinaire hoogstandjes, red.) maar men probeert dat ook te doen op een duurzame manier voor mens en milieu. Niet alleen voor de mensen hier maar ook voor de cacaoboeren in Tanzania.
Om bij te dragen aan hun duurzame ontwikkeling en een betere levenskwaliteit, heeft Frank Visser een unieke samenwerking met chocoladeproducent Barry Callebaut. Daarvoor ging hij zelf een kijkje nemen bij Biolands in Tanzania en kon hij zien hoe er gebouwd wordt aan een betere toekomst.

Cacao van een uitzonderlijke kwaliteit

 

Visser ChocoladeDe cacao van Biolands uit Tanzania is zeer bijzonder omdat de cacaoboeren er hun cacaobomen en -plantages verzorgen zoals nergens anders ter wereld - 100% BIO uiteraard.
Daardoor is de cacao van de allerzuiverste kwaliteit ter wereld. En dat proef je in de chocolade. Die smaakt puur natuur en heeft een bijzonder mooi en gevarieerd pallet met een ongeëvenaarde intensiteit en een heel mooie fruitigheid.

 

   

Heerlijk eerlijk, ook in de cacaoprijs

 

Visser ChocoladeDe cacaoboeren van Biolands in Tanzania krijgen ook een eerlijke, goede prijs voor hun product. Daardoor kunnen zij op een duurzame manier en met veel passie en liefde de cacaoteelt ontwikkelen. En daardoor kunnen zij ook zorgen voor hun gezinnen. Biolands gebruikt een deel van de opbrengsten namelijk voor scholen en hospitalen waar de cacaoboeren en hun gezinnen terecht kunnen voor opleidingen, medische verzorging, enzovoort.

 

Kwaliteitscacao voor een betere levenskwaliteit

 

Door voor ons product te kiezen, geniet u van chocolade gemaakt met één van de beste cacaosoorten die in Afrika wordt geteeld. U draagt ook rechtstreeks bij tot de duurzame ontwikkeling van de cacaoteelt daar en tot een beter leven voor de cacaoboeren. U kiest voor kwaliteitschocolade én voor een betere levenskwaliteit van de cacaoboeren.
Geniet heerlijk eerlijk.

 

Food Paring


Visser ChocoladeDe belangrijkste eigenschappen van kwaliteitsbonbons zijn het “smeltgedrag in de mond” in combinatie met de “paring van de verschillende smaakstoffen”.
Cruciaal is na het zorgvuldig selecteren van deze ingrediënten natuurlijk het bereiden van de vullingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste technieken waardoor de bonbons hun eigen karakter krijgen en zorgen voor ons gewenste “feestje in de mond”.

Voor zo'n feestje zorgen bijvoorbeeld:
- Bosaardbei & Lamongpeper
- Espresso & Kardemom
- Pompoen & Walnoot
- Salty Peanutbutter
- Appelstroop & Calvados
83.646,34#sthash.56BAlJU6.dpuf

Koffie

Espresso
Biologisch
Voordelige koffie
Melanges
Single Origins

Thee

Zwarte thee
Groene thee

Twinings thee
Revolution Tea

Merken

Walküre
Bunzlau Castle
Ritzenhoff
Bredemeijer
 


Bezorgen


Nederland € 4,95
Gratis vanaf € 49,95.
Belgie en Duitsland € 7,30
Gratis vanaf € 100,-
Frankrijk en Luxemburg € 13,30
Gratis vanaf € 100,-

Betalen


Nederland
iDeal, Rembours, Vooruitbetaling per bank

België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg
Vooruitbetaling vooraf per bank

 

Klantenservice