Cadeaubon is vernieuwd

Cadeaubon is vernieuwd

Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Een cadeaubon is altijd handig - soms weet je nou eenmaal niet precies wat de ontvanger wil of op prijs stelt.

In onze webwinkel hebben wij ook een cadeaubon. Was deze voorheen fysiek, nu is deze er alleen digitaal. Niet zo heel praktisch want hij komt per mail. En dan heb je eigenlijk alleen maar een mailtje om door te sturen. Dat zag er niet zo fraai uit.

Daarom is er nu de mogelijkheid de cadeaubon direct te verzenden aan de ontvanger. Daar sturen wij hem dan, namens jou, naar toe.

Persoonlijke boodschap

Natuurlijk kan er ook een persoonlijke boodschap bij. Daarmee geef je de cadeaubon een persoonlijk tintje.

Inplannen

Geen tijd op de dag zelf? De cadeaubon mag ook best een paar dagen later verzonden worden. Bijvoorbeeld leuk als je zelf op vakantie bent op het moment dat de ontvanger jarig is. Gewoon van tevoren inplannen en klaar.

Hoe werkt het innen van de cadeaubon?

De cadeaubon is voorzien van een cijfer-lettercode. Deze kan worden ingevuld tijdens het afrekenproces. Dat kan ook in delen, dus als de bestelling kleiner is dan de waarde van de cadeaubon, dan blijft de rest van het saldo gewoon staan voor een volgende keer.

De cadeaubon kan alleen bij Van Hilst Koffie en Thee worden besteed.

 

 

Foto van Henry Geddes van Burst

 

Terug naar blog