Over Ons

Cor & Michiel onder de dozenVan Hilst Koffie en Thee bestaat sinds 1999. Nijmegen is onze bakermat van ons bedrijf.  In verband met de groei van onze webwinkel hebben we besloten  onze fysieke vestiging in Nijmegen te sluiten, na bijna 20 jaar. Wij, Cor van Hilst en Michiel Hautvast, zijn fulltime actief in onze webwinkel. Wij zijn nog steeds actief in Nijmegen.

Even voorstellen: Cor van Hilst is in 1999 begonnen met de start van de winkel. Voor die tijd was Cor werkzaam als directeur van een crisisopvangcentrum in Oss. Altijd al interesse gehad in koffie en thee producten. Cor is belast met de inkoop van alle producten, de dagelijkse coördinatie, de administratie en het verwerken van bestellingen. In de vrije uurtjes is Cor een enthousiaste tuinliefhebber, biologisch tuinieren is het continue thema in de tuin.

Michiel Hautvast is sinds 2001 mede-eigenaar van Van Hilst Koffie en Thee. Michiel heeft aan het conservatorium gestudeerd (piano) en is later actief geworden in de ICT. Michiel is dagelijks druk bezig met de technische kant van onze webwinkel. Hij zorgt dat alles naar behoren functioneert. Ook is hij dagelijks actief in het verwerken van de bestellingen. Ook hij is dagelijks actief in de tuin en gaat er vaak op uit met zijn hond.

Onze gegevens

Kantooradres (geen bezoekadres)

Van Hilst Koffie en Thee
Brouwerijstraat 7D
4356 AL  OOSTKAPELLE

Kamer van Koophandel

Van Hilst Koffie en Thee is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. KvK Dossiernummer: 09113948.

BTW nummer

Wij zijn geregistreerd bij de belastingdienst onder nummer NL815702814B01.