Contact

Telefoon

Telefoon

Voor alle zaken hebben wij één centraal telefoonnummer: 0850-654568, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
In de ochtenden zijn vaak even buiten de deur voor werk dus mogelijk wat minder bereikbaar via de telefoon. In de middagen is onze telefonische bereikbaarheid beter. Mocht u de voicemail treffen, laat dan uw nummer achter en wij bellen terug.

WhatsApp

WhatsApp

Via WhatsApp zijn wij bereikbaar op 06-17330695. Dit nummer is alleen voor WhatsApp en niet voor telefoonverkeer.

Mail

E-mail

Voor alle vragen kunt u mailen naar info [at] vanhilst.com. E-mail wordt door ons goed bijgehouden. Wij mailen in de regel binnen 15 minuten terug.
U kunt ook een bericht sturen met onderstaand formulier.

 
Problemen met bestellen?

Mocht u een storing hebben tijdens het bestelproces, dan horen wij het graag.
Eventueel nemen wij dan uw bestelling telefonisch of per e-mail in behandeling. En zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel verwerkt wordt.

Klantenservice

Heeft u vragen over de bestelprocedure, betaalmogelijkheden, levertijden of bijvoorbeeld de retour-procedure? Kijk dan bij de klantenservice voor meer informatie. Komt u er toch niet uit? Of heeft u een klacht of een opmerking? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Hierboven staan onze gegevens en hieronder kunt u ook een formulier invullen als u dat prettiger vindt.