TeaBox Vierdaagse Nijmegen

TeaBox Vierdaagse Nijmegen

Voor wie hem nog niet kent: de TeaBox is een uniek klein theecadeau. Wij maken deze zelf en hebben al een hele serie opgebouwd met verschillende thema’s, zoals Vaderdag, Moederdag, Dankjewel, Lieve Juf etc.

TeaBears

Elke TeaBox is gevuld met een zakje losse thee, 5 papieren theefilters en een zakje TeaBears. Dat zijn fruitgums, gemaakt van vruchtensap en witte-thee-extract. Je kunt de fruitgums zo opeten, lekker hoor. Maar je kunt ze ook oplossen in heet water voor een kopje heerlijke vruchtenthee.

De TeaBears zijn er in een aantal unieke smaken, zoals Sinaasappel & Kaneel en Bitter Lemonade. Warm en koud (Ice Tea) superlekker!

Nijmegen & Vierdaagse

Speciaal voor de Vierdaagse van Nijmegen hebben wij nu een Vierdaagse TeaBox. Gevuld met heerlijke groene citroenthee met een vleugje gember. Heerlijk dorstlessende oppepper voor elke wandelaar.

En natuurlijk hebben wij ook de Nijmeegse TeaBox met Nijmegenthee. Een leuk duo voor de 3e week van juli, als Nijmegen weer omgetoverd wordt door het grootste wandelevenement ter wereld én door de zomerfeesten.

 

 

Terug naar blog