Nieuwe website succesvol geïntroduceerd

Screenschot van www.vanhilst.com met foto van het opschenken van water op de koffie in een melitta filter.Aan het einde van de zomer hebben wij onze nieuwe webwinkel geïntroduceerd. En wij zijn trots op het resultaat.

Waarom een nieuwe site?

In de loop van het jaar bleek steeds vaker dat er wat technische problemen waren. Om te zorgen voor meer stabiliteit hebben wij een ander platform gekozen, waarop onze webwinkel nu draait.

Bijkomend voordeel is dat alles vlotter werkt en er weer fris en duidelijk uitziet.

En fijn voor de klant is dat er enkele nieuwe functies zijn. Hieronder licht ik e.e.a. verder toe. 

Inloggen

Inloggen

Om sneller en gemakkelijker te bestellen en af te rekenen, is het handig u als klant te registreren. Met een account (e-mailadres en wachtwoord) worden uw adresgegevens alvast ingevuld.

Eerder gedane bestellingen kunt u nog eens raadplegen en van daaruit voegt u eenvoudig weer artikelen toe aan uw nieuwe bestelling.

Mensen die al een account hadden in onze oude webwinkel, zullen in onze nieuwe webwinkel een nieuw account moeten maken. Vanwege privacy-redenen hebben wij die gegevens niet gekopieerd.

Inloggen kan via de link, rechtsboven op elke pagina.

Inloggen is niet verplicht. U kunt ook zonder account bestellen.

Favorieten

Favorieten

Het bijhouden van een lijstje met persoonlijke favorieten kan met het oranje-witte hartje, dat op elke pagina rechtsonder zweeft. Als u hierop klikt, krijgt u een overzicht van alle artikelen die u bewaard heeft. Van hieruit voegt ze toe aan uw winkelwagen.

Toevoegen van een favoriet artikel kan vanaf elke productpagina. 

Handig zoeken

Zoeken

Met de zoekfunctie (ook rechtsboven op elke pagina) zoekt u nu snel door álle artikelen. Ook dat is nieuw en levert veel gemak op.

Betaalmethoden

Naast iDEAL en Bancontact bieden wij nu de mogelijkheid met creditcard af te rekenen (Mastercard).

Nog vragen?

De introductie van de nieuwe site is nagenoeg zonder problemen verlopen. Mocht u nog tegen vragen of problemen aanlopen, dan horen/lezen wij het graag.