Contact

Winkel Van Hilst Koffie en Thee NijmegenOnze winkel was bijna 20 jaar is gevestigd in de Moenenstraat te Nijmegen. Inmiddels zijn wij daar gesloten en zijn wij enkel nog webwinkel.

Kantooradres

Van Hilst Koffie en Thee
Brouwerijstraat 7A
4356 AL  OOSTKAPELLE

Telefoon

Voor alle zaken hebben wij één centraal telefoonnummer: 0850-654568, bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00.
In de ochtenden zijn vaak even buiten de deur voor werk dus mogelijk wat minder bereikbaar via de telefoon. In de middagen is onze telefonische bereikbaarheid beter. Mocht u de voicemail treffen, laat dan uw nummer achter en wij bellen terug.

WhatsApp

Via WhatsApp zijn wij bereikbaar op 06-17330695. Dit nummer is alleen voor WhatsApp en niet voor telefoonverkeer.

E-mail

Voor alle kunt u mailen naar info@vanhilst.com. E-mail wordt door ons goed bijgehouden. Wij mailen in de regel binnen 15 minuten terug.

Klantenservice

Heeft u vragen over de bestelprocedure, betaalmogelijkheden, levertijden of bijvoorbeeld de retour-procedure? Kijk dan bij de klantenservice voor meer informatie. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen, zie hierboven.

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief informeren wij u over nieuwe producten en aantrekkelijke acties. Wilt u de periodieke nieuwsbrief per mail ontvangen? Klik hier om uw e-mailadres op te geven.
Wilt u juist geen nieuwsbrief meer ontvangen? Jammer maar geen probleem. Hier kunt u zich uitschrijven.